• sistem campur kode

    sistem campur kode

    Modeu: XF50428
    Bahan: kuningan hpb57-3
    tekanan nominal: ≤10bar
    sedeng lumaku: tiis jeung cai panas
    hawa gawé: t≤100 ℃
    Utas sambungan: standar ISO 228
    rentang suhu: 10 ~ 50 ℃
    Kontrol hawa jero rohangan: 6 ~ 28 ℃
    Akurasi kontrol hawa: ± 1 ℃
    Spésifikasi 1/2"
  • sistem campur kode

    sistem campur kode

    Modeu: XF50428C
    Bahan: kuningan hpb57-3
    tekanan nominal: ≤10bar
    sedeng lumaku: tiis jeung cai panas
    hawa gawé: t≤100 ℃
    Kontrol aliran: 0 ~ 5
    Suhu jero rohangan: 6 ~ 28 ℃
    Spésifikasi 1/2"
  • sistem campur kode

    sistem campur kode

    Modeu: XF50428B
    Bahan: kuningan hpb57-3
    tekanan nominal: ≤10bar
    sedeng lumaku: tiis jeung cai panas
    hawa gawé: t≤100 ℃
    hawa jero rohangan: 6 ~ 28 ℃
    Spésifikasi 1/2"
  • sistem campur kode

    sistem campur kode

    Modeu: XF50428A
    Bahan: kuningan hpb57-3
    tekanan nominal: ≤10bar
    sedeng lumaku: tiis jeung cai panas
    hawa gawé: t≤100 ℃
    rentang suhu: 10 ~ 50 ℃
    Spésifikasi 1/2"
  • Baja tahan karat D...

    Tangki decoupling stainless steel

    Modeu: XF15005B
    Bahan: stainless steel
    tekanan nominal: ≤10bar
    sedeng lumaku: tiis jeung cai panas
    hawa gawé: t≤100 ℃
    Utas sambungan: standar ISO 228
    akurasi rentang kontrol hawa: ± 1 ℃
    Spésifikasi: 3/4 ", 1", 114", 112"
  • Baja tahan karat D...

    Tangki decoupling stainless steel

    Modeu: XF15005A
    Bahan: stainless steel
    tekanan nominal: ≤10bar
    sedeng lumaku: tiis jeung cai panas
    hawa gawé: t≤100 ℃
    Utas sambungan: standar ISO 228
    Spésifikasi: 1" Φ76mm * DN25 (2 di 4 kaluar)
  • Bar sénsor

    Bar sénsor

    Modeu: XF90340
    Bahan: kuningan hpb57-3
    tekanan nominal: ≤10bar
    sedeng lumaku: tiis jeung cai panas
    hawa gawé: t≤100 ℃
    Utas sambungan: standar ISO 228
    Spésifikasi: 1/2"
  • Baja tahan karat D...

    Manifold Distribusi Stainless Steel sareng Klep Drain

    Modeu: XF26012A
    Bahan: stainless steel
    tekanan nominal: ≤10bar
    sedeng lumaku: tiis jeung cai panas
    hawa gawé: t≤100 ℃
    Utas sambungan: standar ISO 228
    Thread sambungan actuator: M30X1.5
    Pipa cabang sambungan: 3/4 "Xφ16 3/4" Xφ20
    Jarak cabang: 50mm
    Spésifikasi DN25
  • Pisah Hidrolik...

    Tank Separator Hidrolik Pikeun Pemanasan Radiant

    Modeu: XF15005C
    Bahan: stainless steel 304
    tekanan nominal: ≤10bar
    sedeng lumaku: tiis jeung cai panas
    hawa gawé: t≤100 ℃
    akurasi rentang kontrol hawa: ± 1 ℃
    Utas sambungan pompa: 3/4 ", 1", 1 1/2", 1 1/4"
    Utas sambungan: standar ISO 228
  • Suhu nikel...

    set klep kontrol suhu nikel

    Modeu: XF56803/XF56804
    Bahan: kuningan hpb57-3
    tekanan nominal: ≤10bar
    Suhu kontrol: 6 ~ 28 ℃
    sedeng lumaku: tiis jeung cai panas
    hawa gawé: t≤100 ℃
    Utas sambungan: standar ISO 228
    Spésifikasi 1/2" 3/4"
  • Ngaran: Tém nikel...

    Ngaran: set klep kontrol suhu nikel

    Modeu: XF56801/XF56802
    Bahan: kuningan hpb57-3
    tekanan nominal: ≤10bar
    Suhu kontrol: 6 ~ 28 ℃
    sedeng lumaku: tiis jeung cai panas
    hawa gawé: t≤100 ℃
    Utas sambungan: standar ISO 228
    Spésifikasi 1/2" 3/4"
  • Hv dilapis nikel...

    Nikel plated H klep pikeun sistem pemanasan

    Modeu: XF60635B/XF60636B
    Bahan: kuningan hpb57-3
    tekanan nominal: ≤10bar
    sedeng lumaku: tiis jeung cai panas
    hawa gawé: t≤100 ℃
    Utas sambungan: standar ISO 228
    Spésifikasi 1/2" 3/4"