• SUNFLY HVAC: tina Ngolah sareng Manufaktur ka R&D sareng Penciptaan, ti Doméstik ka Internasional.

    Anyar-anyar ieu, kolom "Science and Technology Vision - Today's Technology" of Zhejiang Radio and Television Group dilongok deui Zhejiang Xinfan HVAC Intelligent Control Co. Tilu taun ka tukang, tim kolom ngajak Jiang Linghui, pangadeg SUNFLY HVAC, kana studio....
    Maca deui
  • Kumaha klep Kontrol Suhu jalan

    Kumaha klep Kontrol Suhu jalan

    The Temperature Control Valve mangrupikeun lawang sareng nutup gerbang.Arah gerak gerbang téh jejeg arah cairanana.Klep Kontrol Suhu ngan ukur tiasa dibuka sareng ditutup pinuh, sareng teu tiasa disaluyukeun atanapi dicekel.Klep Kontrol Suhu disegel ku ...
    Maca deui
  • SUNFLY HVAC Nepungan Anjeun dina Pameran!

    SUNFLY HVAC Nepungan Anjeun dina Pameran!

      Exhibition Date: June 26-28, 2022 Company Name: Zhejiang Xinfan HVAC Intelligent Control Co., Ltd. Venue: China Yu Huan International Plumbing and Valve Fair (Zhejiang Yuhuan Exhibition Center) Booth No.: C2-08 Contact us: info@sunflygroup.com We are pleased to announce that SUNFLY HVAC w...
    Maca deui
  • SUNFLY: Ngawangun merek sistem kontrol calakan HVAC

    SUNFLY: Ngawangun merek sistem kontrol calakan HVAC

    SUNFLY: Ngawangun merek sistem kontrol calakan HVAC Zhejiang Xinfan HVAC Intelligent Control Co., Ltd. (saterusna disebut "SUNFLY") tanggung jawab nyiptakeun merek sistem kontrol cerdas HVAC kalapa global, sareng parantos ngokolakeun industri. ..
    Maca deui
  • PERHATOSAN

    PERHATOSAN

    PEMBERITAHUAN Poé Méi nyaéta libur resmi di Cina jeung urang rék boga libur Poé Buruh ti 30 April nepi ka 4 Méi. Dina raraga nyadiakeun layanan pangalusna ka sadaya mitra kami, mangga nengetan ngatur sarat Anjeun sateuacanna.Upami Anjeun gaduh pesenan dijadwalkeun, boh ayeuna atawa sanggeus hol ...
    Maca deui
  • Gelombang Tiis nyapu ka Éropa, Waktosna Pilih SUNFLY HVAC

    Gelombang Tiis nyapu ka Éropa, Waktosna Pilih SUNFLY HVAC

    Gelombang Tiis nyapu di Éropa, Waktosna pikeun Milih HVAC SUNFLY Dipangaruhan ku hawa tiis ti Atlantik Kalér sareng daérah Arktik ka kidul, réa patempatan Éropa ngalaman rupa-rupa cuaca tiis anu kuat, anu geus lumangsung leuwih ti saminggu sajauh ieu, kalayan salju sareng hawa tiis di U...
    Maca deui
  • Wilujeng sumping di Staf Anyar

    Wilujeng sumping di Staf Anyar

    Latihan karyawan anyar dimimitian saatos pameran padamelan musim semi kami dina Maret 2022, nalika kami ngabagéakeun sababaraha karyawan énggal ka perusahaan kami.Pelatihan éta informatif, informatif sareng inovatif, sareng umumna disambut ku para karyawan énggal.Dina palatihan, teu ukur aya ceramah ku profési...
    Maca deui
  • Jinis sistem pergaulan cai pikeun sistem pemanasan

    Jinis sistem pergaulan cai pikeun sistem pemanasan

    1. Sistim Pergaulan cai ngagunakeun klep kontrol hawa timer dioperasikeun.Sistim campur cai jenis ieu ngagunakeun unsur sensing suhu tina klep kontrol suhu jauh timer dioperasikeun pikeun ngadeteksi suhu cai dicampur, sarta ngadalikeun bubuka awak klep dipasang dina t ...
    Maca deui
  • Fungsi separator cai jeung pangaweruh patali

    Fungsi separator cai jeung pangaweruh patali

    Cai mangrupikeun hal anu biasa ku sadayana.Urang manusa teu bisa ninggalkeun eta, sarta teu saurang ogé bisa hirup tanpa eta.Kapala kulawarga kudu ngahargaan sumber cai.Cai mangrupikeun jaminan kahirupan urang sareng sumber kahirupan urang.Tapi sabaraha anjeun terang ngeunaan hal nu patali jeung cai?Dupi anjeun ngadéngé ...
    Maca deui
  • Kumaha leres nyaluyukeun manifold

    Kumaha leres nyaluyukeun manifold

    Kiwari, beuki loba jalma install pemanasan lantai, sarta pemanasan lanté ditarima ku mayoritas kulawarga pikeun kaunggulan nyaman jeung cageur.Tapi, seueur jalma anu pertama kalina nganggo pemanasan lantai di bumina, sareng aranjeunna henteu terang kumaha nyaluyukeun cai panas bumi ...
    Maca deui
  • Naon léngkah-léngkah pamasangan manifold pemanasan lantai

    Naon léngkah-léngkah pamasangan manifold pemanasan lantai

    Kuningan Forging Manifold Pikeun Pemanasan Lantai diwangun ku dua bagian, distribusi cai sareng kumpulan cai, anu sacara koléktif disebut manifold pemanasan lantai.Manifold mangrupikeun alat distribusi cai anu dianggo pikeun nyambungkeun pipa suplai cai tina sababaraha pipa pemanasan dina ...
    Maca deui
  • Naha langkung saé milih stainless steel atanapi tambaga pikeun manifold?

    Naha langkung saé milih stainless steel atanapi tambaga pikeun manifold?

    Fungsi Kuningan Manifold dianggo pikeun nyambungkeun suplai cai sareng ngabalikeun distribusi cai sareng alat pangumpulan cai tina sababaraha pipa pemanasan.Nurutkeun kana cai asup jeung kaluar, éta manifold jeung collector cai, ku kituna disebut manifold atawa manifold dina eng...
    Maca deui