Banner KOMUNIKASI

KOMUNIKASI

Hirup butuh komunikasi, urang hirup dina masarakat jaringan

Penjualan produk Sunfly ka sababaraha nagara di sakumna dunya

Ku cara

Sunfly, urang meunang kontak jeung dunya

Banner REFRACTION

Réfraksi

Sakumaha paribasa, sakedik cai bakal ngagambarkeun sinar panonpoé.Panonpoéproduk geus diasupkeun kulawarga, fasilitas umum di sakuliah dunya.

Dina produk kualitas luhur tina

Panonpoé, ngagambarkeun kahirupan kualitas luhur anjeun

Wewengkon Gawé

Bubuka téknologi canggih, terus ngaronjatkeun parabot, ngagunakeun parabot mesin precision tinggi pikeun ngalengkepan prosés, sarta ngamekarkeun mékanisme inspeksi ketat lengkep, sahingga kahontal sistem manajemen kualitas ISO, CE, ROSH na certifications internasional lianna.

ngalanggan

Wewengkon Gawé

Bubuka téknologi canggih, terus ngaronjatkeun parabot, ngagunakeun parabot mesin precision tinggi pikeun ngalengkepan prosés, sarta ngamekarkeun mékanisme inspeksi ketat lengkep, sahingga kahontal sistem manajemen kualitas ISO, CE, ROSH na certifications internasional lianna.

Tingali sadaya katalog

Solusi Sistim

  • jiejue_03
    Tungtung hareup adopts a klep ngurangan tekanan sarta filter a, sarta klep ngurangan tekanan disaluyukeun kana tekanan kaamanan 3 bar atanapi kirang pikeun nyegah pipe ti keur hammered ku cai atawa ...
    s_ico_08
    Nalika pompa cai dicampur dimimitian instan, éta éféktif bisa ngaleungitkeun masalah tekanan kaleuleuwihan sarta palu cai, sarta nyadiakeun suplai cai sekundér pikeun ngahontal pangalusna....
    s_ico_11
    Pemanasan sentral, cai-suhu luhur kana sistem pergaulan cai haneut, ku thermostat controller suhu cai dipaténkeun unik, alat knalpot otomatis, tepat ...
    s_ico_10
    s_ico_09
    Filter tiasa sacara efektif ngamurnikeun cai sareng ngahindarkeun pipa pemanasan.
    Pamasangan rohangan anu disumputkeun tina sistem pencampuran cai henteu mangaruhan rohangan hiasan sareng penampilan témbok, sareng dianggo pikeun pemanasan sentral ...
    s_ico_12

    Solusi Pemanasan Pusat

  • bieshu
    Ngagunakeun pompa panas sumber taneuh salaku sumber panas dina usum tiis, nyandak pamakéan alus tina pemanasan cai jero taneuh sarta host pompa panas.
    s_ico_01
    Suhu sareng waktos operasi bebas, kontrol terpusat, manajemén efisien, pikeun nyumponan sababaraha syarat pemanasan anu diperyogikeun, sareng direngsekeun ...
    s_ico_02
    Konsep sakabéh desain sistem ngandung efisiensi tinggi,-precision tinggi,-kaamanan tinggi,-stability tinggi konotasi teknis, injecting téknologi panganyarna ...
    s_ico_03
    Kelestarian énergi anu langkung saé, teu aya karbon sareng perlindungan lingkungan, ngahémat 20% énergi, sareng sacara efektif ningkatkeun efisiensi manajemén énergi, ku kituna ningkatkeun efisiensi énergi ...
    s_ico_04

    Sistem Dina Sovling Underground-Pemanasan Hirarki
    Tekanan Parsial Antara Villa Sareng Apartemen

  • jiejue_02
    Unit utama jeung alat ancillary bisa ditempatkeun langsung di lantai atawa luhureun wangunan.Sakabéh saluran pipa ditutupan ku cai loop ...
    s_ico_05
    20 taun saksi pamakéan pasar, aman tur dipercaya, nyaeta paling ongkos-éféktif dina kulawarga pasar ayeuna.
    s_ico_07
    Cai panas dina kahirupan, nyaéta, panas.
    s_ico_06

    Imah Tipe témbok-nongkrong kompor Sistim Solusi pemanasan

Émbaran News